De Paulusgroep is afgelopen jaren sterk gegroeid. Op dit moment hebben we meer dan 150 jeugdleden. Bijna alle speltakken zitten aan het maximaal aantal leden. Daarom wordt er een wachtlijst gehanteerd.

Welkom!

Wat leuk dat je interesse hebt om lid te worden! We kunnen ons voorstellen dat je nu al met een hoop vragen zit. Kijk daarom eens in het informatieboekje met allerlei informatie over onze groep, wie we zijn, wat we doen etc. Dat informatieboekje kan je hier bekijken.

Wil je meteen weten bij welke speltak je kan kijken? Kijk dan even in onderstaand overzicht. Je ziet dan meteen een link naar de speltakpagina, waar je (veel) meer informatie over die speltak kan vinden zoals verslagen van opkomsten, foto's, maar natuurlijk ook de e-mail adressen van de leiding.

Opkomsttijd

Speltak

5-7 jaar Zaterdagochtend, 09.30-11.30 uur Bevers
7-11 jaar Zaterdagochtend, 10.00-12.00 uur Panters
7-11 jaar Vrijdagavond, 18.30-20.00 uur Tijgers
7-11 jaar Vrijdagavond, 18.30-20.00 uur Wolven
11-15 jaar
Vrijdagavond, 19.00-21.00 uur
Scouts Noord
Scouts Inc.
15-18 jaar Vrijdagavond, 19.30-21.30 uur Explorers
18-23 jaar Vrijdagavond, 21.00-23.00 uur Mats
18-23 jaar Laatste Vrijdagavond vd maand, 21.00-00.00 uur De stam

Lidmaatschap

Kinderen die lid willen worden, mogen drie opkomsten gratis meedraaien om te kijken of scouting bij ze past. Besluiten ze om lid te worden van de Paulusgroep, zullen ze ingeschreven worden. Omdat we momenteel een wachtlijst hebben, kunnen kinderen pas komen kijken als dat vooraf met de leiding of ledenadministratie is overlegd. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

De kosten voor lidmaatschap zijn opgebouwd uit:

• Jaarlijkse contributie
  • Bijdrage speciale opkomsten, zoals kampen
  • Aanschaf uniform (zie hieronder)

Kijk voor meer informatie en specificaties in het informatieboekje.

Uniform

Bij de speltakken wordt een uniform gedragen, ofwel ScoutFit. Door het uniform is iedereen herkenbaar voor de buitenwereld en kunnen de kinderen zonder problemen lekker vies worden! De kleur van het uniform verschilt per speltak: Bevers, Welpen, Scouts en Explorers.
De Paulus das is voor alle speltakken effen Marineblauw. De speltakken hebben veelal een aantal dassen nog op voorraad liggen.

Bij het overvliegen naar een opvolgende speltak (in september) of het installeren van een nieuw lid worden de benodigde badges uitgereikt. Deze worden dus door de groep uitgereikt en hoeven niet zelf gekocht te worden bij de Scoutshop. De insignes en badges worden als hieronder aangeven aangebracht op het uniform.

Is uw kind overgevlogen en is het uniform van de vorige speltak over, geef dit even door aan de leiding. Dan zorgen zij ervoor dat een ander kind er blij mee wordt gemaakt!
Tip: label alle kleding die mee gaat op kamp, óók de das.

Meer algemene informatie over de groep kan je opvragen bij het bestuur.
E-mail adres: info@scoutingpaulus.nl