Omgeving

Onze gebouw is te huur. Een ideale locatie voor een weekend, schoolkamp, teambuildingactiviteit of als vergaderlocatie.

De ligging van de Blokhut is ideaal. De accommodatie ligt aan de rand van de Delftse Hout (1), vlak bij het centrum van Delft (2) en centraal tussen bijvoorbeeld Den Haag, Scheveningen, Rotterdam en Hoek van Holland (3).

1. De Delftse Hout

https://www.beleefdelftsehout.nlVanuit ons gebouw loop je direct de Delftse Hout in. Dit is een recreatiegebied bestaande uit bos, speelweides, een strand en een grote recreatieplas. Het gebied ligt omsloten door o.a. wandelpark de Nootdorpse plassen (het zgn. Hertenkamp), de Dobbeplas en het Bieslandse bos. Voor alle informatie over de directe omgeving van de Blokhut kijkt u op www.beleefdelftsehout.nl.

2. De binnenstad van Delft

De binnenstad van Delft is op loopafstand van de Blokhut. Als u naar parkeerplaats P1 van de Delftse Hout loopt gaat u daar de rijksweg onderdoor en loopt u de Tweemolentjeskade helemaal af tot aan het Rijn-Schie kanaal. Daar gaat u over de fietsbrug en u staat aan de rand van de binnenstad.

De Delfse binnenstad kent een rijke historie. Er zijn genoeg eet- en drinkgelegenheden en ook voor ander vertier bent u in Delft aan het goede adres. Zin in een bioscoopje, wilt u bowlen, de nieuwe Kerk beklimmen of een stadswandeling maken met een gids? Het kan allemaal. Kijk eens op delftbinnenstad.nl, een site van de gemeente Delft boordevol ideeën.

3. Centraal gelegen

De Blokhut is een prachtige uitvalbasis voor uw uitstapjes naar grote steden als Den Haag en Rotterdam. Maar u bent ook snel in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland voor een heerlijke strandwandeling. Maar wat dacht u van een dagje toeren in de omgeving, de Bollenroute, Madurodam, de Reeuwijkse plassen, de Nieuwe Waterweg, Diergaarde Blijdorp en vele musea zijn met eigen vervoer of openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Veel plezier!