Verhuur

De Blokhut

De groepsaccommodatie van Scouting Paulus heet “De Blokhut”. Buiten de tijden dat de groep de Blokhut zelf gebruikt verhuren wij de ruimte aan derden. Het is een ideale plaats voor weekenden, schoolkampen, vergaderingen en bijvoorbeeld teambuildingsactiviteiten.

De Blokhut is niet te huur voor feesten en partijen vanwege de regels die de gemeente Delft hieraan stelt. Vrijdag avond (incl. de overnachting op zaterdag) wordt niet verhuurd in verband met gebruik door de eigen groep. Met uitzondering van de zomervakantie.

Bij weekendverhuur kan het slaapgedeelte pas zaterdag na 13.00 uur gebruikt worden.

Klik hier voor de beschikbaarheid van de blokhut.

De Blokhut heeft een eigen brievenbus. Het adres is: Baden Powellpad 2, 2616 LE te Delft (zie ook Route)

De kosten voor huur zijn op te vragen bij de beheerder. Huurprijzen zijn all-in dus inclusief energiekosten en afvoer afval. Vanwege de grootte van de Blokhut wordt de huurprijs berekend uitgaande van een minimumaantal personen van 30.

De ruimtes die gebruikt worden dienen bij vertrek door uzelf schoongemaakt te worden. Bij een hoog energie verbruik (30%+), extreem veel afval (meer dan 1 container) of het vuil achter laten van de Blokhut zullen meerkosten worden verrekend met de borg.

Het vooraf opgegeven aantal deelnemers zal worden doorberekend, mochten er echter meer deelnemers zijn geef dit dan door aan de beheerder, bij een negatief aantal deelnemers geldt max 15% van het totaal dat gereduceerd kan worden (voorbeeld 100 personen aangegeven en er komen er 75 dan worden er 85 berekend)

Scouting Paulus is een vrijwilligersorganisatie. De beheerder is dus ook een vrijwilliger. Daarom ook de vraag te bellen na 19.00 uur. Verder kan het voorkomen dat iemand anders van de groep opent of sluit. Tijden voor openen en sluiten worden onderling afgesproken. Tijdens de periode dat u de Blokhut gebruikt kan het voorkomen dat leden van de leiding en/of bestuur ruimtes gebruiken in de Blokhut die u niet mee huurt (bijvoorbeeld stafhok, materiaalzolder). Leiding en/of bestuursleden zullen zich ook als zodanig bekend maken bij u.

Indeling

De Blokhut bestaat uit drie delen en in elk gedeelte kan een aantal ruimtes gehuurd worden.

  • Grote zaal (120 m2) voorzien van tafels en stoelen voor 80 personen.
  • Ruime keuken (19 m2) voorzien van 2 spoelbakken, grote koelkast, magnetron, ruim aanrecht, groot fornuis, waterkoker, koffiezetapparaat en keukeninventaris.
  • Sanitair ruimte (4 douches, 2 toiletten, 2 urinoirs en wasbakken).
  • Scoutsruimte (57 m2) met 10 houten banken.
  • Welpenruimte (52 m2) met 10 houten banken.
  • Welpenruimte (52 m2) met 10 houten banken.
  • Scouts/Beverruimte (90 m2) met 10 houten banken.
  • 2 Toiletruimtes (dames/heren) met elk 3 toiletten.
  • Kleine pantry.

Plattegrond

De rood gekleurde ruimtes in de plattegrond worden niet verhuurd.

De Blokhut is een keurig onderhouden, rijk uitgeruste accommodatie. Wat we echter niet hebben zijn bedden en zaken als spelmateriaal, verlengsnoeren e.d. . Verder dient u zelf te zorgen voor vuilniszakken, hand- en theedoeken, werkdoekjes en toiletpapier. In overleg met de beheerder wordt afgesproken welke ruimtes u huurt en welke afgesloten worden. E.e.a. is uiteraard afhankelijk van uw wensen en bijvoorbeeld het aantal gasten.

NIEUW: in de grote zaal heeft u een geluidsinstallatie tot u beschikking. Deze bestaat uit een versterker, CD speler en microfoon. Het is mogelijk randapparatuur aan te sluiten (laptop, smartphone). Verder hangt er een uit te rollen projectiescherm met een aansluiting voor een beamer (deze dient u zelf mee te nemen).

Het buitenterrein van de Blokhut is in 2018/2019 geheel gerenoveerd.

Zo is de fietsenstalling verplaatst, Hierdoor is een tweede speelveldje beschikbaar gekomen, los van het grote speelveld achter de Blokhut. Op het grote speelveld en het tegelplateau zijn een aantal betonnen bankjes geplaatst. Tot slot hebben we tussen de twee velden een theaterkuil laten maken. Een prachtige arena waar je makkelijk met 100 personen kunt zitten, verdeeld over drie lagen. Leuk voor o.a. bonte avonden, buitenbioscoop, toneelvoorstellingen en verzamelplek.

Let op: de theaterkuil is geen kampvuurplek, kampvuur maken is ten strengste verboden.

We zijn trots op onze accommodatie. U leest het, de Blokhut is een ruime, goed uitgeruste accommodatie. We besteden veel aandacht aan de inrichting, het onderhoud, zowel binnen als buiten de Blokhut. We hopen dat u als huurder er ook zo mee omgaat. We hopen dat u het in onze Blokhut naar uw zin heeft en wensen u alvast een prettig verblijf toe.