GEEF JE HUURPERIODE NU DOOR VOOR 2018 verhuur@scoutingpaulus.nl

LET OP:

De maanden mei en juni zijn populair voor veel scholen en verenigingen die een aantal nachten bij ons willen overnachten.
De maanden maart en april zijn minder populair maar voor een kampje voor 2 a 3 dagen een perfecte locatie, en met een voorjaar zoals de afgelopen jaren een perfecte periode om heerlijk in het delfsehout te vertoeven.
Eind september staan hier alle momenten die bezet zijn .

----------------------------

De blokhut van Scouting Paulus is voor u te huur. Het is een ideale plaats voor weekenden, schoolkampen,vergaderingen, teambuildingsactiviteiten

Kijk onder Fotoalbum voor een impressie van de blokhut.
De kosten voor huur zijn op te vragen bij de beheerder

recencies 2016/2017

" Een mooie ruime blokhut midden in de stadse natuur"
scouting Haarlem

"geweldige plek voor een kamp met groep 8, onze haagse kinderen hebben genoten"
basischool Den haag

"De editie 2017 van onze fietsreis heeft plaatsgevonden van zaterdag 15 tot en met maandag 24 juli en we waren heel blij om uw regio te ontdekken.

U heeft veel contact gehad ......, die me veel geholpen heeft met de voorbereiding van deze reis. Vandaag dank ik u persoonlijk voor uw onthaal en voor de tweedaagse overnachting in uw scoutlokaal 'Paulus' voor een deel van onze groep. We hadden veel tijd om Delft en Den Haag te bezoeken. Onze reis was perfect en dat was ook dankzij u.

Voorzitster van Dynamobile"

" Een week lang regen met groep 7, in deze accomodtie aan de rand van Delft hebben wij een topweek gehad" ( De wc had bij aankomst wel een doekje nodig )"
Basischool Gouda

sport opleiding ROC Mondriaan
We komen hier al bijna 10 jaar en hebben de blokhut zien uitbreiden tot een perfecte uitvalbasis om onze studenten een introductie week te verzorgen die ze niet snel zullen vergeten
zwemmen. bootcamp, klimmen, hardlopen, suvival, hike

Bellen of mailen ( !!!!! na 19.00 AUB)

Om te reserveren stuur je een mail naar verhuur@scoutingpaulus.nl.
op maandag avond neemt de beheerder de aanvragen door ( wie het eerst komt principe)
Ook hebben wij de nodige gegevens van u nodig om de reservering rond te maken.
download de bijlage en stuur deze gelijk mee

Een reservering is pas gemaakt na betaling.

Nieuwe huurprijzen 2018

Met ingang van 2018 worden de huurprijzen veranderd.
afval en energie zitten vanaf 2016 in de huurprijs, daarop zijn de prijzen gecorrigeerd.
Bij een hoog energie verbruik (30%+) zullen de kosten worden verekend met de borg.

Voor wie te huur

Vanwege eigen gebruik en afspraken met de gemeente is de blokhut alleen onder bepaalde voorwaarden te huur:

• Helaas is de blokhut niet te huur voor feesten en partijen vanwege de regels die de gemeente Delft hieraan stelt.
  • Vrijdag avond (incl. de overnachting op zaterdag) wordt niet verhuurd in verband met gebruik door de eigen groep. Met uitzondering van de zomervakantie
  • Bij weekendverhuur kan het slaapgedeelte pas zaterdag na 13.00 uur gebruikt worden.
  • Vanwege de grootte van de blokhut is er een minimum aantal personen van 30 aangegeven met betrekking tot de huurprijs.
  • de vooraf opgegeven aantal deelnemers zal worden doorberekend, mochten er echter meer deelnemers zijn geef dit dan door aan de beheerder, bij een negatief aantal deelnemers geldt max 15% van het totaal dat gereduceerd kan worden
    ( voorbeeld 100 personen er komen er 75 dan worden er 85 berekend )

Indeling

De blokhut bestaat uit drie delen en in elk gedeelte kan een aantal ruimtes gehuurd worden (zie ook de plattegrond voor een schematische weergave):

• Grote zaal (120 m2)
  • Ruime keuken (19 m2) voorzien van 2 spoelbakken, grote koelkast, ruim aanrecht en groot fornuis
  • Sanitairruimte (douches, toiletten, wasbakken)
  • Scoutsruimte (57 m2)
  • Kabouterruimte (52 m2)
  • Welpenruimte (52 m2)
  • Beverruimte (45 m2)
  • 2 Toiletruimtes met elk 3 toiletten
  • Kleine pantry

Bij verhuur zonder overnachting wordt er in samenspraak bekeken welke ruimtes toegankelijk zullen zijn.

Ligging

Vlakbij het centrum van Delft, busverbinding op loopafstand en centraal gelegen tussen Rotterdam en Den Haag. De blokhut ligt aan de rand van een groot recreatiegebied, de Delftse Hout; met veel bospartijen, wandelpaden en een grote plas waar gezwommen mag worden. De mogelijkheid om roeiboten en waterfietsen te huren is aanwezig. Aan de Delftse Hout grenst het Hertenkamp, waardoor het gebied voor wandelingen en speurtochten nog groter wordt.
Het adres is: Baden Powellpad 2, te Delft

Contact beheerder

Het verhuren van de blokhut wordt verzorgd door Eric Zegwaard Met hem kunt u contact opnemen als u interesse heeft, wilt checken of een mogelijke datum nog vrij is en als u verdere informatie wilt.
U kunt Eric bereiken via verhuur@scoutingpaulus.nl
telefonisch na  19:00 uur 0625346950

Wat is bij een overnachting inbegrepen

U krijgt buiten de ruimtes met toebehoren ook de beschikking over de keuken. Hierin bevindt zich een 6-pits gasfornuis, 4 grote pannen, enkele koekenpannen, koelkast en een horeca koffiezetapparaat. Tegen een kleine vergoeding (zie afrekening formulier) krijgt u de beschikking over de keukenkast met borden, bekers, bestek etc voor ongeveer 80 personen.

In de grote zaal bevindt zich een 20-tal tafels en ongeveer 80 stoelen. In de overige ruimtes zijn diverse houten bankjes te vinden.

Rondom de blokhut bevindt zich een grasveld en een stenenplateau met vuurplaats, dit alles is omgeven door een afsluitbaar hek.
Tevens hebben we een uitgebreide schoonmaakkast en is er wifi in en rondom het gebouw aanwezig.

aandachtspunten beheerder

De beheerder is een vrijwilliger

Het kan voorkomen dat iemand anders van de scouting opent of sluit.
Er altijd overleg is welke tijden wordt geopend of wordt afgesloten ( we zijn vrijwilliger)

De ruimtes die gebruikt worden dienen schoongemaakt te worden

Wij hebben

geen bedden